Andre fag

Kan man klage og få en ny lærer på gymnatiet

11. januar kl. 10:49 af gymelev1999

Hej, vi er en hel klasse der er meget frustreret over vores matematik lærer. Vi går i 1.g og har matematik på A og er derfor utilfreds med at have en lærer der ikke efter vores mening er ejnet til at lære fra sig. Han er super sød og der er intet personligt, vi kan bare mærke at vores matematik eksamen kommer til at blive meget svær hvis det fortsætter på denne måde. 

Derfor ville vi hører om man teknisk set godt kan klage over sin lærer og hermed få en ny.

Mvh en 1.g klasse


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar kl. 10:54 af Moderatoren

Har I talt med jeres underviser om det?


Svar #2
11. januar kl. 10:59 af gymelev1999

Vi har sagt flere gange at vi ikke forstår det han forklare os og at vi ikke synes han kan hjælpe os med de afleveringer vi får, men det er som om han bare fortsætter på samme måde


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar kl. 11:39 af hillstrøm

tror, at i vil få mere ud af det, hvis i er et par stykker, der går til rektor med jeres problem - det vil være fint, hvis i evt kan komme med konkrete eksempler 

om det kan føre til en ny lærer, ved jeg ikke, men det er da forsøget værd


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar kl. 14:44 af Anders521

#0 Jeg vil først foreslå, at I først går til studievejlederen om situationen. Gerne give konkrete eksempler heri. Vedkommende vil så kontakte læreren og hører hans version af den. Læreren kan få én af sine kollegaer til at observere sin undervisning, og derefter få input, om hvad der kan gøres anderledes. På måde kan jeres matematiklærer blive bedre til at formidle sit stof, og så får I et fagligt udbytte af undervisningen fremover.

I havde nævnt, at I ikke forstår hans forklaring, når I spørger om hjælp til afleveringer. Vil I vedhæfte én af disse afleveringer? 


Skriv et svar til: Kan man klage og få en ny lærer på gymnatiet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.