Matematik

Bestem røringspunktet x_0 ud fra tangent til graf

19. januar 2022 af helpn - Niveau: A-niveau


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2022 af mathon

                      \small \begin{array}{llllll} \textup{\textbf{a.}}\\&& y_o=\sqrt{x_o-3}=2\\\\&& x_o-3=4\\\\&& x_o=7 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2022 af mathon

                      \small \begin{array}{llllll} \textup{\textbf{b.}}\\&& T=\frac{1}{2}\cdot 7\cdot 2\quad\textup{retvinklet trekant} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2022 af jl9

Det er noget med at tangent til grafen er en ret linje med en hældning som svarer til funktionen differentieret i det punkt


Skriv et svar til: Bestem røringspunktet x_0 ud fra tangent til graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.