Matematik

Problemregning

04. februar 2022 af Danielermitnavn - Niveau: 8. klasse

Opgave 5 Malthe arbejder to steder efter skole. Det ene sted tjener han 2460 om måneden, det andet sted en tredjedel af det. a) Hvad tjener Malthe i alt om måneden? b) Han sparer 3/16 af sin samlede løn op hver måned. Hvor meget er det?

Arbejde 1- 

= 1460 kr

Arbejde 2-

=En  tredjedel af 1460 kr

a

Malthe tjener i alt om måneden

(2460 kr :3) +2460 kr=3280 kr

b

?

Vedhæftet fil: problemregning 2.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2022 af StoreNord

5b)
\frac{3}{16}*3280=?


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. februar 2022 af StoreNord

Inspiration til Opgave 6


Svar #3
04. februar 2022 af Danielermitnavn

#2

Inspiration til Opgave 6

Jeg har lavet opgave 6 mangler bare 4,8,9 og 10


Svar #4
04. februar 2022 af Danielermitnavn

#3
#2

Inspiration til Opgave 6

Jeg har lavet opgave 6 mangler bare 4,8,9 og 10

men ellers tak


Brugbart svar (1)

Svar #5
04. februar 2022 af StoreNord

Opgave 8a)
Der er kun eet af udfaldene, der kan give summen 2.
Hele udfaldsrummet består af 11 summer (fra 2 til 12).
Så er sandsynligheden for summen 2:
                                                        \frac{eet}{11}
Opgave 8b)
Her er succes-udfaldene:  (1,3), (2,2) og (1,7),(2,6), (3,3) osv.
Hele udfaldsrummet består af 11 summer (fra 2 til 12).
Så er sandsynligheden 4 eller 8?


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. februar 2022 af StoreNord

Opgave 9a)
På 60 minutter køres                                             30 km
På   1 minut køres                      30:100
På 15 minutter køres                      ?

Opgave 9b)
På 60+45 minutter køres                      ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. februar 2022 af StoreNord

Rettelse til Svar #5

Opgave 8b)
Her er succes-udfaldene:  (1,3), (2,2) og (1,7),(2,6), (3,5) osv.
Hele udfaldsrummet består af 11 summer (fra 2 til 12).
Så er sandsynligheden for 4 eller 8?


Svar #8
04. februar 2022 af Danielermitnavn

#5

Opgave 8a)
Der er kun eet af udfaldene, der kan give summen 2.
Hele udfaldsrummet består af 11 summer (fra 2 til 12).
Så er sandsynligheden for summen 2:
                                                        \frac{eet}{11}
Opgave 8b)
Her er succes-udfaldene:  (1,3), (2,2) og (1,7),(2,6), (3,3) osv.
Hele udfaldsrummet består af 11 summer (fra 2 til 12).
Så er sandsynligheden 4 eller 8?

Hvad er eet?


Brugbart svar (0)

Svar #9
04. februar 2022 af StoreNord

1 udfald   (udtalt med tryk på)


Svar #10
04. februar 2022 af Danielermitnavn

#6

Opgave 9a)
På 60 minutter køres                                             30 km
På   1 minut køres                      30:100
På 15 minutter køres                      ?

Opgave 9b)
På 60+45 minutter køres                      ?

Opgave 9

a

30:100=3/10

3/10 *16=24/5

b

3/10*45=27/2

sådan her????????????


Brugbart svar (0)

Svar #11
04. februar 2022 af StoreNord

Nej. SåDAN HER:
3/10*(60+45)=    ?


Svar #12
04. februar 2022 af Danielermitnavn

#11

Nej. SåDAN HER:
3/10*(60+45)=    ?

3/10*(60+45)=31,50?


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.