Matematik

Optimering - opg b)

04. februar 2022 af Guleroden1 - Niveau: B-niveau

Jeg ved godt hvordan jeg normalt optimere, men jeg er her i tvivl når

jeg ikke har et udtryk for y? Hvad skal jeg sovle for og differentere?

Vedhæftet fil: IMG_3808.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2022 af AMelev

Hvis det gør det lettere for dig, så omdøb V(x) til f(x). Det er sådan set ligegyldigt, hvad funktionen hedder.


Svar #2
04. februar 2022 af Guleroden1

.


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. februar 2022 af ringstedLC

b) Du skal ikke bruge y til noget for at optimere/bestemme maks.:

\begin{align*} V'(x)=0 &= ...\Rightarrow x=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: Optimering - opg b)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.