Matematik

cirkler

06. februar 2022 af Mads2525 - Niveau: A-niveau

Beregn pilhøjden når:

a) r=2.5 m og  v =60°

Beregn radius når:

b) h=2.5 m og v =60°

Beregn vinklen når:

c) h=3.7 m og r =55??


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2022 af StoreNord


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2022 af Christianfslag

Pilhøjden findes ved

r\cdot (1-cos(\frac{v}{2}))

Brug dine andre værdier, indsæt dem, og isolér for hhv. r og v.


Skriv et svar til: cirkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.