Matematik

Bestem a, b og c

08. februar 2022 af Mariassssssss - Niveau: A-niveau

Hej SP

Kan nogle hjælpe med denne opgave? Har det den ligger herinde, men jeg forstår simpelthen ikke forklaringen..

Vedhæftet fil: opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2022 af Soeffi

#0. Indsætter billede.

opgave.PNG

Se evt. https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1934349. Hvad er det, som du ikke forstår?


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2022 af AMelev

A(0,f(0)) = (0,10)

B(20,0): f(20) = 0
Vandret tangent i B: f '(20) = 0
Vandret tangent i A: f '(0) = 0

Så har du 3 ligninger med 3 ubekendte - løs dem.


Skriv et svar til: Bestem a, b og c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.