Matematik

Bestem tallet k, så de to vektorer udspænder et parallelogram

09. februar 2022 af helpn - Niveau: B-niveau

Hej. Er der en der kan hjælpe mig med at lave den her opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2022 af mathon

                    \small \begin{array}{llllll}&& A_{par}=&\textup{abs}\left ( \textup{det}\left ( \begin{bmatrix} 3 &5k \\ -7 &2k \end{bmatrix} \right )\right) \\\\&&& \textup{solve}\left(\textup{abs}\left ( \textup{det}\left ( \begin{bmatrix} 3 &5k \\ -7 &2k \end{bmatrix} \right )\right) =82,k \right ) \end{array}


Svar #2
09. februar 2022 af helpn

Kan du måske forklare din tankegang lidt. Tror ikke helt jeg er med...


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2022 af mathon

Parallellogrammets areal er lig med den numeriske værdi af dets udspændende vektorers determinant.


Skriv et svar til: Bestem tallet k, så de to vektorer udspænder et parallelogram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.