Matematik

Ligninger

18. februar 2022 af Looteli - Niveau: 8. klasse
Hvad er nogle gode ligninger som tager tid at løse?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2022 af ringstedLC

Prøv søgefunktionen her på SP. Skriv: "ligning(er)". Se så kun #0 i tråden og prøv selv. Går du i stå, kan du prøve om svarerne hjælper dig. Spørg gerne i tråden, - og nej; den bliver aldrig "for gammel"

Du har angivet niveauet 8. kl., så du skal nok ikke gå i lag med en 3. G niveau A. Den kan indeholde nogle begreber som du ikke har lært om og "hjælpen" er sikkert beregnet til niveauet for tråden og altså ikke dit niveau.

God jagt!


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2022 af Quarr

#0 Hvad er nogle gode ligninger som tager tid at løse?

Se her:

http://feplan.dk/FEplan/Matematik/3%20-%20Ligninger.pdf

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{1)}\\&& 1\textup{:}&\frac{4x-3y+5}{2x-y}=5\\&& 2\textup{:}&5x-2y=4 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{2)}\\&& 1\textup{:}&\frac{9x+5y}{7}-\frac{4x-5y}{5}&=&39\\&& 2\textup{:}&\frac{2x-5y}{5}+\frac{3x+14y-215}{2}&=&26 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. februar 2022 af mathon

\begin{array}{llllll}\small \textbf{3)}\\&& \Large \frac{4x-13}{24-4x}-\frac{4x-11}{36-6x}=\frac{2x-13}{72-12x} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. februar 2022 af mathon

\begin{array}{llllll}\small \textbf{4)}\\&& \Large \frac{8x-11}{4}-\frac{37\tfrac{1}{2}-11x}{3}=\frac{5\tfrac{2}{3}x+12}{2} \end{array}


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.