Matematik

Vektor regning

22. februar 2022 af Hjælptilmatematik03 - Niveau: A-niveau

Hej 

Er der nogen som vil hjælpe mig med den her opgave. Ved ikke helt hvordan jeg skal gribe den an?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2022 af StoreNord

#0
Du kunne starte med at tegne punkterne og vektorerne på ternet pappir. Og så kigge lidt i formelsamlingen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2022 af ringstedLC

Helt sikkert, men vis nu lidt initiativ og beregn fx vektor AB:

a)

\begin{align*} A=(a_1,a_2)\; &,\;B=(b_1,b_2)\,,\, \vec{\,v}=\binom{v_1}{v_2}\\ \overrightarrow{AB} &= \binom{b_1-a_1}{b_2-a_2} \\ A_{par.} &= \left |\textup{det}(\vec{\,v},\overrightarrow{AB}) \right | \end{align*}

b) Se formel (55)


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. februar 2022 af peter lind

a) A = |det(a, b)| = |a•b|

b) se din formelsamling formel 55 side 12 i din formelsamling


Svar #5
22. februar 2022 af Hjælptilmatematik03

Tusind tak 


Svar #6
22. februar 2022 af Hjælptilmatematik03

Hvordan laver i den lodrette streg?


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. februar 2022 af peter lind

Der er en tast til højre lige under taltastern lige efter + tasten. Den skal  trykkes sammen med alt tasten


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. februar 2022 af StoreNord

Alt Gr tasten


Skriv et svar til: Vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.