Kemi

kemi

01. marts 2022 af Mille087 - Niveau: C-niveau

En som kan hjælpe? 

Hvad er [Li+] og [SO4+] i 0,5M Li2SO4(aq)?
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll}&& Li_2SO_4\,_{\textit{(s)}}\;\longrightarrow \;2\,Li^+\,_{\textit{(aq)}}\;+\;S{O_4}^{2-}\,_{\textit{(aq)}}\\\\ \textup{koncentrationer:}\\&&\left [S{O_4}^{2-} \right ]=c_{Li_2SO_4}&=&0.5\;M \\\\&& \left [ Li^+ \right ]=2\cdot \left [S{O_4}^{2-} \right ]=2\cdot \left ( 0.5\;M \right )&=&1.0\;M \end{array}


Skriv et svar til: kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.