Matematik

gør rede for hvad tallene a og b fortæller

12. marts 2022 af Hanna98475 - Niveau: A-niveau

jeg skal lave en aflevering og et spøgersmål lyder på :Gør rede for, hvad tallene 150 og 0,9779 fortæller om udvikling i mængden i af stof i blodet.

og dette er hvad vi ved på forhånd :

 når en person indtager 150 mg af et bestemt antidepressivt  stof, så er mængden af stof i blodet en funktion af   tiden som er bestemt ved: 

f(t) = 150*0.9779^t

f(t) = mængden af stof i blodet ( målt i mg )

 t = timer efter indtagelse af stoffet 

jeg kan ikke finde ud af hvad a og b dermed fortæller eller hvordan jeg skal gør rede for det 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2022 af peter lind

Beregn f(0) så får du at vide hvad 150 betyder

Se din formelsamling side 20 formel 104


Skriv et svar til: gør rede for hvad tallene a og b fortæller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.