Matematik

sinus

21. marts 2022 af MCS1 - Niveau: A-niveau

Ved ikke hvordan jeg løse det her.

Vedhæftet fil: 2133.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&& T=\frac{2\pi}{\frac{1}{2}\pi} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\&&f(t) =3\cdot\sin\left(\frac{1}{2}\pi\cdot t \right )+5\qquad 0\leq t \leq 8\end{array}


Svar #3
21. marts 2022 af MCS1

a) kan du forklare mig hvorfor det er 2π/x


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. marts 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{Generelt}\\&\textup{Den harmoniske}\\&\textup{svingning:}\\&&&y=A\cdot \sin(\omega\cdot t)\\&\textup{har vinkel-}\\&\textup{hastigheden:}\\&&&\large \omega=\frac{2\pi}{T}\\&&\Downarrow\\&&&\large T=\frac{2\pi}{\omega} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. marts 2022 af Eksperimentalfysikeren

Sinus er periodisk med perioden 2π. Én periode efter t=0 er ½πt = 2π, så t = T = 2π/(½π) = 4.


Skriv et svar til: sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.