Matematik

grafer og funktioner

27. marts 2022 af vana78 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Figuren viser grafen for en potensfunktion:

a) Bestem y, når .2=x  
 
b) Bestem x, når .30=y  

Vedhæftet fil: opgever 5.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2022 af peter lind

Grafen viser jo ikke x = 0,2. x(y) eller Har du skrevet det tal korrekt ?

Ellers går du ind på x aksen på x = 0,2. Derfra går du lodret op til du rammer den røde linje. Dernæst går du vandret ind til y aksen og aflæser y.

Tilsvarende når du kender y


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2022 af ringstedLC

Husk at akserne ikke skærer? hinanden i (0,0).


Svar #4
27. marts 2022 af vana78 (Slettet)

#2

Grafen viser jo ikke x = 0,2. x(y) eller Har du skrevet det tal korrekt ?

Ellers går du ind på x aksen på x = 0,2. Derfra går du lodret op til du rammer den røde linje. Dernæst går du vandret ind til y aksen og aflæser y.

Tilsvarende når du kender y

undskyld det er 2 og 30 


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. marts 2022 af peter lind

Så går du ind på 2 og 30 i stedet for. Ellers som i #2


Skriv et svar til: grafer og funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.