Matematik

Bestem andenkoordinaten til p

28. marts 2022 af Jegfatterikkematematik - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til disse to opgaver, den skal laves på henholdsvis Geogebra og i hånden.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2022 af ringstedLC

a) Indsæt x = 16 og isolér yP:

\begin{align*} x-4y &= 0 \\ 16-4y_P &= 0 \\ y_P &= \;? \end{align*}

b)

\begin{align*} \textup{H\ae ldningsvinkel}_{OQ}-\textup{H\ae ldningsvinkel}_{OP} &= v \\ \tan^{-1}\left ( \frac{10}{20} \right )-\tan^{-1}\left ( \frac{y_P}{16} \right ) &= v \\ A_{OPQ} &= \tfrac{1}{2}\cdot \left |OQ \right |\cdot \left |OP \right |\cdot \sin(v) \quad\textup{formel (41)} \end{align*}


Skriv et svar til: Bestem andenkoordinaten til p

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.