Matematik

ubestemte intragraler

29. marts 2022 af nann286a - Niveau: A-niveau

Hej vi er nogel stykker som har brug for hjælp til at løse dette ubestemte, gerne med mellemregninger. det er kun opgave 1.b

Vedhæftet fil: mat.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2022 af StoreNord

Det er noget med :   Den ydre differentieret af den indre ganget med den indre. (bare i omvendt rækkefølge)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2022 af mathon

\begin{array}{lllll} \textbf{b)}\\&& \int 2x\cdot \sqrt{x^2-4}\,\mathrm{d}x=\int \sqrt{x^2-4}\cdot 2x\,\mathrm{d}x\\&\textup{her s\ae ttes}\\&&t=x^2-4\\&\textup{og dermed}\\&&\mathrm{d}t=2x\mathrm{d}x\\\\&& \int \sqrt{x^2-4}\cdot 2x\,\mathrm{d}x=\int \sqrt{t}\,\mathrm{d}t=\frac{2}{3}\cdot t\cdot \sqrt{t}+k=\\\\&& \frac{2}{3}\cdot \left ( x^2-4 \right )\cdot \sqrt{x^2-4}+k \end{array}


Skriv et svar til: ubestemte intragraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.