Matematik

vektorfunktion og dobbeltpunkt

04. april 2022 af freja9292 - Niveau: A-niveau

se fil, er blank på hvordan man regner dem ud!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2022 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll}\textbf{a)}\\& s\left(\frac{\pi}{3} \right )=\begin{pmatrix} 0\\5\sqrt{3} \end{pmatrix} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll}\textbf{b)}\\& \textup{solve }\left (s\left(t \right )=\begin{bmatrix} 0\\5\sqrt{3} \end{bmatrix},t \right )\mid 0\leq t\leq 2\pi \textup{ and }t\neq \frac{\pi}{3} \end{array}


Skriv et svar til: vektorfunktion og dobbeltpunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.