Matematik

Vektor

05. april 2022 af Mads135566 - Niveau: B-niveau

Hej forstår ikke helt hvordan jeg skal komme frem til dette 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2022 af mathon

Ortogonale vektorers prikprodukt er lig med 0.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. april 2022 af mathon

                  \small \begin{array}{llllll}&& \textup{solve}\left (\textup{dotP}\left (\begin{bmatrix} 1\\-2t \end{bmatrix},\begin{bmatrix} 5t-1\\3 \end{bmatrix} \right ) =0,t \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.