Matematik

vektor regning

05. april 2022 af lovematematik123 - Niveau: A-niveau

Skal man indsætte 4 på vektor a og vektor b's plads? Også bare gange ind og derefter minus resultatet med hinanden? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2022 af mathon

               \small \begin{array}{lllllll}&& 4\cdot \begin{pmatrix} -2\\3 \end{pmatrix}-4\cdot \begin{pmatrix} -3\\-3 \end{pmatrix}=4\cdot \left ( \begin{pmatrix} -2\\3 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} -3\\-3 \end{pmatrix} \right )=4\cdot \begin{pmatrix} 1\\6 \end{pmatrix}= \end{array}


Skriv et svar til: vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.