Matematik

vektor regning

05. april 2022 af lovematematik123 - Niveau: A-niveau

Hej. Er der nogen der kan hjælpe mig med opgave b og c? Hvilken formel skal jeg bruge til opgave b? Kan ikke finde den i formelsamlingen


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2022 af peter lind

b) AC2 = kvadratet op x + kvadratet på y

c) Arealet er den numeriske værdi af determinanten


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. april 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll}&& \overrightarrow{AB}=\begin{bmatrix} 3\\-2 \end{bmatrix}\qquad \overrightarrow{AC}=\begin{bmatrix} 2\\3 \end{bmatrix}\\\\ \textbf{b)}\\&\textup{areal:}\\&&T=\frac{1}{2}\cdot \textup{abs}\left ( \textup{det}\left ( \begin{bmatrix} 3 &2 \\ -2&3 \end{bmatrix} \right ) \right ) \end{array}


Svar #4
05. april 2022 af lovematematik123

Er det afstanden man skal finde i opgave b? Mellem a og c?


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. april 2022 af mathon

korrektion:

                         \small \small \begin{array}{lllllll}&& \overrightarrow{AB}=\begin{bmatrix} 3\\-2 \end{bmatrix}\qquad \overrightarrow{AC}=\begin{bmatrix} 2\\3 \end{bmatrix}\\\\ \textbf{c)}\\&\textup{areal:}\\&&T=\frac{1}{2}\cdot \textup{abs}\left ( \textup{det}\left ( \begin{bmatrix} 3 &2 \\ -2&3 \end{bmatrix} \right ) \right ) \end{array}


Skriv et svar til: vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.