Matematik

vektorer 00

19. april 2022 af magipayer - Niveau: C-niveau

hej hvordan finder jeg skalarproduktet af 3 vektorer? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. april 2022 af oppenede

Skalarproduktet er en binær operation, ikke en ternær.

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2022 af SuneChr

Måske har du set en formel, der opererer med både det skalære - og det almindelige produkt.
Projiceres en vektor a på en enhedsvektor e, er projektionen lig med vektoren (aee
Inde i parentesen er det det skalære produkt, som så skal ganges med e


Svar #3
19. april 2022 af magipayer

det er denne opgave jeg skal løse og jeg forstår det ikke helt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. april 2022 af SuneChr


Skalarprodukt skal ikke benyttes i denne opgave men almindelig multiplikation, (konstant gange vektor).

a + b = \binom{3+(-13)}{-5+23}           Hvis vi kan finde et k, hvor både  - 4k = - 10    og   12k = 18  er opfyldt
                                         er  a + b = kc
                                          


Skriv et svar til: vektorer 00

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.