Matematik

Sandsynlighed

22. april 2022 af Mathian - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har lavet en simulation på excel. Jeg har lavet 10 gennemførsler, og optalt hvor mange der forekommer med 27 point og derunder, og divideret antallet med 10. 

Er det korrekt tænkt? 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2022 af SuneChr

Jeg har en formodning om, at udfaldsrummet indeholder 49 elementer, og antallet af gunstige kan
beregnes for hvilket   A + B + C + ... + I ≤ 27
hvor A, B, ... , I er et af tallene 2, 3, 4 eller 5.
Et program ville let kunne løbe 49 igennem              for A = 2, 3, 4, 5
                                                                                          for B = 2, 3, 4, 5
                                                                                                    ...
                                                                                                              for I = 2, 3, 4, 5
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2022 af Soeffi

#0. Jeg mener, at det er rigtigt.

#1. Du skal ikke finde den matematiske sandsynlighed - kun den statistiske.


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.