Matematik

Trekants regning

09. maj 2022 af bruger675 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der vil hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2022 af ringstedLC

a)

\begin{align*} \left | BD \right |^2 &= \left | AB \right |^2+\left | AD \right |^2-2\cdot \left | AB \right |\cdot \left | AD \right |\cdot \cos(\angle A) \\ \left | AD \right |^2 &= \left | AB \right |^2+\left | BD \right |^2-2\cdot \left | AB \right |\cdot \left | BD \right |\cdot \cos(\angle ABD) \end{align*}


Skriv et svar til: Trekants regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.