Matematik

massefylde

10. juni 2022 af shain - Niveau: 10. klasse
Jeg har to opgaver som jeg ikke forstår.

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2022 af mathon

Den øvre vægtgrænse er 500 kg.


Svar #3
10. juni 2022 af shain

Hvordan regner man opgave 1?

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. juni 2022 af mathon

                \small \small \begin{array}{lllr} \textup{Maksimal last:}&\left ( 500\;\mathrm{kg} \right )-\left ( 146\;\mathrm{kg} \right )&=&354\;\mathrm{kg}\\\\ \textup{Grundflade:}&\left (2.03\;\mathrm{m} \right )\cdot \left (1.43\;\mathrm{m} \right )&=&2.9029\;\mathrm{m^2}\\\\ \textup{Maksimal sandh\o jde:}&\frac{354\;\mathrm{kg}}{1600\;\mathrm{\frac{kg}{m^3}}}:\left ( 2.9029\;\mathrm{m^2}\ \right )&=&0.076\;\mathrm{m}=76\;\mathrm{cm}\\\\ \textup{Maksimal betonh\o jde:}&\frac{354\;\mathrm{kg}}{2200\;\mathrm{\frac{kg}{m^3}}}:\left ( 2.9029\;\mathrm{m^2}\ \right )&=&0.055\;\mathrm{m}=5.5\;\mathrm{cm} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. juni 2022 af mathon

korrektion:

                \small \small \small \begin{array}{lllr} \textup{Maksimal last:}&\left ( 500\;\mathrm{kg} \right )-\left ( 146\;\mathrm{kg} \right )&=&354\;\mathrm{kg}\\\\ \textup{Grundflade:}&\left (2.03\;\mathrm{m} \right )\cdot \left (1.43\;\mathrm{m} \right )&=&2.9029\;\mathrm{m^2}\\\\ \textup{Maksimal sandh\o jde:}&\frac{354\;\mathrm{kg}}{1600\;\mathrm{\frac{kg}{m^3}}}:\left ( 2.9029\;\mathrm{m^2}\ \right )&=&0.076\;\mathrm{m}=7.6\;\mathrm{cm}\\\\ \textup{Maksimal betonh\o jde:}&\frac{354\;\mathrm{kg}}{2200\;\mathrm{\frac{kg}{m^3}}}:\left ( 2.9029\;\mathrm{m^2}\ \right )&=&0.055\;\mathrm{m}=5.5\;\mathrm{cm} \end{array}


Skriv et svar til: massefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.