Matematik

ligninge beregning af felter

01. juli 2022 af shain - Niveau: 10. klasse
Hej har nogle felter med kvadrater som skal give 15 vandret, diagonalt og lodret.

Har prøvet med 17 det hjalp ikke. Der står at jeg skal beregne?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juli 2022 af mathon

       x = 13


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juli 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juli 2022 af mathon

                            \small \small \begin{array}{lllllll}\textup{detaljer:} && \\&&\left ( x-9 \right )+5+6=15\\&\Downarrow\\&& x-9+11=15\\&\Downarrow\\&& x+2=15\\&\Downarrow\\&& x=13 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. juli 2022 af mathon

                                                 \small \begin{array}{lllllll} \begin{array}{|c|c|c|}\hline 4&4&7 \\ \hline 8&5&2\\ \hline 3&6&6\\\hline \end{array} \end{array}


Svar #5
01. juli 2022 af shain

tusind tak for god forklaring

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. juli 2022 af mathon

    \small \begin{array}{lllllll}\small \textup{korrektion:}\\&& \begin{array}{|c|c|c|}\hline 4&5&6 \\ \hline 7&5&3\\ \hline 4&5&6\\ \hline \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: ligninge beregning af felter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.