Matematik

Matematik opgave differentialkvotienten

09. august 2022 af lingling2200 - Niveau: A-niveau

Hej allesammen, sidder med denne opgave og har siddet med i den lang tid. Håber der er en der kan forklare mig opgave a og b. Ville være en stor hjælp tak på forhånd :) Se vedhæftet fil

Vedhæftet fil: opgave 1.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. august 2022 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. august 2022 af mathon

               \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&F{\, }'(x)=f(x)\\\\& F{\, }'(3)=f(3)=0\\\\\textbf{b)}\\& A_{\textup{gr\aa} }=\int_{0}^{3}f(x)\,\mathrm{d}x=F(3)-F(0)=1.5-0=1.5 \end{array}


Skriv et svar til: Matematik opgave differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.