Matematik

Vektorer

19. august 2022 af student1113 (Slettet) - Niveau: B-niveau

søger hjælp til følgende opgave om vektorer håber nogen kan hjælpe. Opgaven er vedhæftet tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. august 2022 af mathon

I planen er

           arealet af et parallellogram den numeriske værdi af de udspændende vektorers determinant.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2022 af mathon

                    \begin{array}{llllllll} A_{\textup{par.}}= \textup{abs}\left (\textup{det}\left ( \begin{bmatrix} 10 & -4\\ 3& 6 \end{bmatrix} \right ) \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.