Matematik

Andengradspolynomier

30. august 2022 af Frejace - Niveau: B-niveau

Hejsa, jeg sidder fast i at kunne løse denne opgave. En som kan hjælpe?

Tak

Vedhæftet fil: Billede1..png

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& f(x)=x^3-\frac{3}{2}x^2+x+1\\\\& f{\, }'(x)=3x^2-3x+1&\textup{hvis graf er en parabel med grenene opad.} \end{array}

C er udelukket, da koefficienten til x2 er positiv (3).

\small \small \begin{array}{llllll} \\& f(x)=x^3-\frac{3}{2}x^2+x+1\\\\& f{\, }''(x)=6x-3\\\\& f{\, }''(0)=-3 \\\\ \textup{Tangenth\ae ldningen for }f{\, }'(x)\\ \textup{i } \left (0,1 \right ) \textup{er negativ } (-3) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2022 af mathon

KONKLUSION: ?


Svar #4
31. august 2022 af Frejace

tusind tak!!!!


Svar #5
01. september 2022 af Frejace

ja hvad vil du mene at konklusionen  er?


Svar #6
01. september 2022 af Frejace

tænker du også B (grøn)


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. september 2022 af ringstedLC

#6: Så B 's tangenthældning i (0,1) er negativ...


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. september 2022 af mathon

Jeg tænker \textbf{{\color{Blue} BL\AA}}    A


Svar #9
02. september 2022 af Frejace

det kan jeg sagtens se nu, meget enig. tak!


Skriv et svar til: Andengradspolynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.