Matematik

En lineær funktion f er bestemt ved f(x)=4x−5 Bestem f(2)

18. september 2022 af asta9876 - Niveau: C-niveau

En lineær funktion f er bestemt ved
f(x)=4x−5
Bestem f(2)

Hvordan finder jeg f(2)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2022 af ringstedLC

Indsæt x = 2 (sætter "2" på 's plads):

\begin{align*} f(x) &= 4x-5 \\ f(2) &=...=\;? \end{align*}


Svar #2
18. september 2022 af asta9876

F(2)=2x-5?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2022 af ringstedLC

#2: Nej, du har sat 2 på 4 's plads.


Svar #4
18. september 2022 af asta9876

Så forstår jeg ikke hvad svaret er

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. september 2022 af ringstedLC

Vedhæftet fil:_0.png

Skriv et svar til: En lineær funktion f er bestemt ved f(x)=4x−5 Bestem f(2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.