Matematik

Hvad er prisen?

18. september 2022 af asta9876 - Niveau: C-niveau

I nedenstående ligninger angiver bb kiloprisen på klejner og cc kiloprisen på pebernødder nn uger før jul. På et tidspunkt vil de to priser være de samme. Hvad er prisen på dette tidspunkt?


b=4,25+0,30n
c=3,35+0,55n
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2022 af jl9

Sæt ligningerne lig hinanden b=c og løs for n. Indsæt den fundne værdi af n i en af ligningerne.


Skriv et svar til: Hvad er prisen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.