Matematik

Tre grafer A, B og C, hvilken funktion f, g eller h den er graf for??

29. september 2022 af superswag1302 - Niveau: B-niveau

Hvad er hvad? Jeg er mega itvivl :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2022 af StoreNord

Hele opgaven, tak.


Svar #2
29. september 2022 af superswag1302

Sådan


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2022 af ringstedLC

\begin{align*}\textup{I CAS tegn}:\\f(x) &= x^2 \\ g(x) &= f(x)+5\Rightarrow g(x)=x^2+5 \\ h(x) &= f(x-2)\Rightarrow h(x)=(x-2)^2 \end{align*}

og se hvorledes f forskydes.


Skriv et svar til: Tre grafer A, B og C, hvilken funktion f, g eller h den er graf for??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.