Matematik

Vektorer

02. oktober 2022 af Adl9 - Niveau: A-niveau

Brug for hjælp med nedensående opgave :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2022 af ringstedLC

a) 

\begin{align*} \overrightarrow{OB} &= \binom{x_B-0}{0}=\binom{x_B}{0} \end{align*}

b) Formel (52)


Svar #3
02. oktober 2022 af Adl9

#2

a) 

\begin{align*} \overrightarrow{OB} &= \binom{x_B-0}{0}=\binom{x_B}{0} \end{align*}

b) Formel (52)

Forstår ikke hvordan du har lavet a


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2022 af ringstedLC

En vektor fra orego til et punkt er en stedvektor med samme koordinater som punktet.


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.