Matematik

Opstil et udtryk til beregning af P(x=6)

09. oktober 2022 af michael566 - Niveau: B-niveau

a)Opstil et udtryk til beregning af P(x=6)

Tabellen viser et udsnit af sandsynlighedstabellen hørende til X.

Tabellen: 

Antal vundne spil:  0      1         2         3          4           ...

Sandsynlighed: 0,4%  2,6%  7,8%   14,8%   19,9%     ...

b)bestem P(X<2), og giv en fortolkning af resultatet

... Hvordan løser man sådan en sandsynligheds opgave?


Svar #1
09. oktober 2022 af michael566

Kan man slette et opslag?... jeg har fundet ud af hvordan opgaven løses


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2022 af ringstedLC

#1: Nej, det kan kun SP.


Skriv et svar til: Opstil et udtryk til beregning af P(x=6)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.