Matematik

Differentialregning: f '(x) = 24

30. oktober 2022 af annenanna - Niveau: B-niveau

Hej Alle 

Jeg har fået givet ligningen f ' (x) = 24, og er blevet bedt om at løse ligningen. der skulle være to svar. nogen der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2022 af mathon

Hvad er f(x)?


Svar #2
30. oktober 2022 af annenanna

vedhæfter lige hele opgaven. har fået forskiften af den afledte funktion til 6x^2. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2022 af ringstedLC

#2: God idé!

a) Korrekt.

b) Opstil ligningen, så den kan løses:

\begin{align*} f'(x)=6x^2 &= 24\Rightarrow x=... \end{align*}


Svar #5
30. oktober 2022 af annenanna

#4

#2: God idé!

a) Korrekt.

b) Opstil ligningen, så den kan løses:

\begin{align*} f'(x)=6x^2 &= 24\Rightarrow x=... \end{align*}

super, tusind tak for hjælpen !!


Skriv et svar til: Differentialregning: f '(x) = 24

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.