Kemi

KEMI

31. oktober 2022 af sose3214 - Niveau: C-niveau

Hvilke af følgende reaktioner vil ske spontant?
Afstem reaktionsskemaet, hvor stofferne reagerer.

Mg (s)  +  Pb2+ (aq) →

Pb(s)  +  Mg2+(aq) →

Ag(s)  +  Cu2+(aq) →

Ni2+ (aq)  +  Zn(s)  → 

Ag+ (aq)  +  Al (s)  →


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2022 af mathon

       \small \begin{array}{llllllll} Mg\,_{\textit{(s)}}\;+\;Pb^{2+}\,_{\textit{(aq)}}\;\rightarrow \;Mg^{2+}\;+\;Pb\,_{\textit{(s)}} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2022 af mathon

       \small \small \begin{array}{llllllll} Ni^{2+}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;Zn\,_{\textit{(s)}}\;\rightarrow \;Ni\,_{\textit{(s)}}\,+\;Zn^{2+}\,_{\textit{(aq)}} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2022 af mathon

       \small \small \small \begin{array}{llllllll} 3\,Ag^{+}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;Al\,_{\textit{(s)}}\;\rightarrow \;3\,Ag\,_{\textit{(s)}}\,+\;Al^{3+}\,_{\textit{(aq)}} \end{array}


Svar #4
31. oktober 2022 af sose3214

takkk


Skriv et svar til: KEMI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.