Matematik

Procentregning

03. november 2022 af Amila22 - Niveau: 8. klasse

Hej er der nogen der kan hjælpe hurtigt?

OPGAVEN: Der er nogen sko der før kostede de 800 kr., og nu er der 25 % rabat. Hvad koster skoene?

Hvordan opstiller/regner man opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2022 af mathon

                            \small \small \begin{array}{llllll} \textup{F\o rpris:}&&&\textup{kr}&=&800\\\\ \textup{Rabat:}&&\frac{800}{100}\cdot 25&\textup{kr}&=&\underline{200}\\\\ \textup{Nupris}&&&\textup{kr}&=&600 \end{array}


Svar #2
03. november 2022 af Amila22

Tak.


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.