Matematik

Bestem arealet af M

03. november 2022 af Bella1242 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har lidt svært ved at løse denne opgave, kan nogen forklare det og vise mig, hvordan det beregnes?

Vedhæftet fil: arealM.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll}A_M=& \int_{0}^{2}\left ( f(x)-g(x) \right )\mathrm{d}x=\left [F(x)-G(x) \right ]_0^2=\\\\& F(2)-G(2)-(F(0)-G(0))=66-(-62)-(0-0)=66+62=128 \end{array}


Svar #3
03. november 2022 af Bella1242 (Slettet)

1000 tak igen, nu er du mega sej


Skriv et svar til: Bestem arealet af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.