Fysik

Gennemsnitlige atommasse beregning

03. november 2022 af Adl9 - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til nedenstående opgave, ved ikke hvilken formel jeg skal bruge til den :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2022 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. november 2022 af mathon

\small \begin{array}{llr} \textup{Ud af 100 atomer har}\\&1.42 \textup{ atomer massen }&1.42\cdot \left (203.9730\;\mathrm{u} \right )=289.642\;\mathrm{u}\\\\& 24.1 \textup{ atomer massen }&24.1\cdot \left (205.9744\;\mathrm{u} \right )=4963.983\;\mathrm{u}\\\\& 22.1 \textup{ atomer massen }&22.1\cdot \left (206.9759.\;\mathrm{u} \right )=4574.167\;\mathrm{u}\\\\& 52.3 \textup{ atomer massen }&22.1\cdot \left (207.9766.\;\mathrm{u} \right )=10877.176\;\mathrm{u} \\\\ \textup{Gennemsnitlig atommasse:}\\&m_{\textup{middel}}=\frac{\textup{Sum}}{100} \end{array}


Skriv et svar til: Gennemsnitlige atommasse beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.