Matematik

Kan nogen hjælpe mig?

10. november 2022 af isabella413 - Niveau: A-niveau

Funktionerne f og g er givet ved f(x)=4x-1 og  g(x)=x^3

f(g(2)) skal bestemmes og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre...


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2022 af jl9

Bestem først værdien af g(2). Indsæt denne værdi som x i f(x) og bestem værdien


Svar #2
10. november 2022 af isabella413

Kan du vise mig hvordan? forstår ikke rigtig hvad du mener


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2022 af jl9

g(2) = 2^3

f(g(2)) = f(2^3) = 4*(2^3) - 1


Skriv et svar til: Kan nogen hjælpe mig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.