Matematik

funktions problemmer

19. november 2022 af AllMight - Niveau: A-niveau

Er ikke så god til at skal regne sådan noget her ud i hovedet, hvordan gør jeg det uden hjælpemidler?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2022 af ringstedLC

b)

\begin{align*} f'(x) &= \bigl(\sin(x)+1\bigr)'\;,\;0\leq x\leq 2\,\pi \\ f'(\pi) &= ... \end{align*}

Se i FS under afledede funktioner.


Skriv et svar til: funktions problemmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.