Fysik

udtryk der afhænger af parametre

13. december 2022 af magnuslopan - Niveau: Universitet/Videregående

kan i hjælpe med dette spørgsmål? Jeg er igang med en afleveirng... 

Vedhæftet fil: spgm7.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2022 af mathon

                \small \small \begin{array}{lllllll} F\cdot \cos\left (\theta \right )=\mu_s\cdot \left (m\cdot g \right )\\\\ m=\frac{F\cdot \cos(\theta)}{\mu_s \cdot g}=\frac{\left (1000\;\mathrm{N} \right )\cdot \cos(\theta)}{0.5\cdot \left ( 9.82\;\mathrm{\frac{N}{kg}} \right )}=\left (203.667 \;\mathrm{N} \right )\cdot \cos(\theta) \end{array}


Svar #3
13. december 2022 af magnuslopan

Hvilket svar mulighed af de overstående?

Svar #4
13. december 2022 af magnuslopan

#2

                \small \small \begin{array}{lllllll} F\cdot \cos\left (\theta \right )=\mu_s\cdot \left (m\cdot g \right )\\\\ m=\frac{F\cdot \cos(\theta)}{\mu_s \cdot g}=\frac{\left (1000\;\mathrm{N} \right )\cdot \cos(\theta)}{0.5\cdot \left ( 9.82\;\mathrm{\frac{N}{kg}} \right )}=\left (203.667 \;\mathrm{N} \right )\cdot \cos(\theta) \end{array}

hvilket svar mulgihed er korrekt så?


Skriv et svar til: udtryk der afhænger af parametre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.