Matematik

andengradspolynomier

14. december 2022 af farfarssalatslynge - Niveau: B-niveau

vedhæftet billede


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2022 af Anders521

#0 

a) Ud fra modellen skal der benyttes eksponentiel regression;                                                                              b) Tiden det tager for, at salget halveres kan bestemmes ved formlen T2= ln(2)/ln(a);


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2022 af mathon

     b) Halveringstiden for salget kan beregnes
          med formlen 

                                      \small T_{\frac{1}{2}}=\frac{\ln\left ( \frac{1}{2} \right )}{\ln(a)}=\frac{-\ln(2)}{\ln(a)}


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2022 af Anders521

Ups! Det er selvfølgelig -ln(2) og ikke ln(2). Og betegnelsen skal være T½, ikke T2.


Skriv et svar til: andengradspolynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.