Fysik

Absolutte værdi i udregninger

07. januar kl. 23:01 af N00bmaster69 - Niveau: A-niveau

Hej jeg har følgende ligning:

2(x-x2)*abs(x-x2)/x = abs(x) 

abs: absolutte værdi. 

Jeg får at vide at det skal ende med at give abs(x) = x2-4xx2+2x22, men det får jeg ikke. Er det nogle regneregler for absolutte værdier, der spiller ind, som jeg ikke kender til, som får det til at gå op? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar kl. 00:09 af SuneChr

2(x-x_{2})|\frac{x-x_{2}}{x}|=|x|      eller     2(x-x_{2})\frac{|x-x_{2}|}{x}=|x|    ?


Skriv et svar til: Absolutte værdi i udregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.