Matematik

Annuitetslån

19. januar 2023 af AugustWilliam - Niveau: B-niveau

sprøgsmål er i vedhæftet fil.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2023 af SuneChr

Her skal vi skelne, hvad n står for i kapitalfremskrivningen og i gældsformlen.
Der er jo fire måneders ydelsesfrihed og atten måneders ydelse.
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2023 af mathon

Her skal vi skelne, hvad n står for i kapitalfremskrivningen og i gældsformlen.
Der er jo tre måneders ydelsesfrihed og atten måneders ydelse.

            \small \begin{array}{llllll} &\text{solve}\left ( 130=2000\cdot (1+r)^3\cdot \frac{r}{1-(1+r)^{-18}},r \right )\\\\& \textup{output:}\quad r=0.012816\approx 2.8\% \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2023 af mathon

Tastekorrektion:

                                   \small \small \small \begin{array}{llllll} &\text{solve}\left ( 130=2000\cdot (1+r)^3\cdot \frac{r}{1-(1+r)^{-18}},r \right )\\\\& \textup{output:}\quad r=0.012816\approx {\color{Red} 1.28}\% \end{array}
                               


Skriv et svar til: Annuitetslån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.