Matematik

Bestem de t -værdier, der hører til dobbeltpunktet P .

24. januar 2023 af Guleroden1 - Niveau: A-niveau

Jeg har prøvet at sætte x(t)=4 og y(t)=8, men jeg synes bare ikke at få det korrekte resultat?

Hvad gør jeg helt præcist


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2023 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2023 af peter lind

Hvad har du fået?


Svar #3
24. januar 2023 af Guleroden1

#2

Hvad har du fået?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. januar 2023 af peter lind

Det skal være i radianer ikke grader


Svar #5
24. januar 2023 af Guleroden1

#4

Det skal være i radianer ikke grader

Jeg synes ikke at få nogle af svarmulighederne?


Svar #6
24. januar 2023 af Guleroden1

#4

Det skal være i radianer ikke grader


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. januar 2023 af ringstedLC

Du spørger CAS om den generelle løsning på en trig. ligning og din CAS giver dig en vinkel ganget med et heltal n1 fordi trig. funktioner er periodiske og derfor har uendelig mange løsninger.

Løs ligningssystemet med intervallet som kriterie:

\begin{align*} \sin(2\,t)+4=4 &\wedge 2\cos(t)+8=8\;,\;-4<t<4 \\ \sin(2\,t)=0 &\wedge \cos(t)=0 \\ \left.\begin{matrix}-\pi \\-\tfrac{\pi}{2} \\0 \\\tfrac{\pi}{2} \\\pi\end{matrix}\right\}=t &\wedge t=\left\{\begin{matrix}-\tfrac{\pi}{2} \\\tfrac{\pi}{2} \end{matrix}\right. &\Rightarrow t = \left\{\begin{matrix} ?\\ ?\end{matrix}\right. \end{align*}

hvis du ikke selv kan se løsningerne, der ligger indenfor intervallet.


Skriv et svar til: Bestem de t -værdier, der hører til dobbeltpunktet P .

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.