Matematik

cirkler og linjer

27. januar kl. 20:36 af yyyyyyyyyyyy - Niveau: A-niveau

Hejj, jeg har det lidt svært med denne opgave. Jeg har virkelig brug for jeres hjælp

Jeg føler at der er noget der skal omskrives først men ved ikke hvad eller hvordan. 

Opgaven er vedhæftet

Vedhæftet fil: Opgave.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar kl. 20:49 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. januar kl. 20:49 af ringstedLC

a.

\begin{align*} x &= 10+t\;,\;y=2-t \\ (10+t-6)^2+(2-t-2)^2 &= 10\Rightarrow t=... \\ \end{align*}


Svar #3
27. januar kl. 20:54 af yyyyyyyyyyyy

Ohhhh nu forstår jeg det meget bedre, tusind tak :))


Svar #4
27. januar kl. 21:00 af yyyyyyyyyyyy

.


Skriv et svar til: cirkler og linjer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.