Matematik

Bestem vinklen mellem førsteaksen og hastighedsvektoren til tidspunktet t=3

02. februar kl. 10:06 af Guleroden1 - Niveau: A-niveau

VI finder den afledte til OP og indsæter t=3, men hvordan finder vi så vinklen?


Svar #1
02. februar kl. 10:43 af Guleroden1

Har fundet ud af det, så nvm.


Skriv et svar til: Bestem vinklen mellem førsteaksen og hastighedsvektoren til tidspunktet t=3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.