Kemi
Kemi rapport syretal for et fedtstof
22. februar kl. 12:25 af
Miski321
-
Niveau: C-niveau
Sidder med rapport hvor jeg først skal have udregnet stofmængden af forbrugt natriumhydroxid
Vores mål er n=01mol/l*0,1ml men ved ikke hvordan den skal udregnes
Dernæst skal der beregnes hvor mange mg KOH denne stofmængde svare til
m^KOH^(mg)=n^KOH• M^ KOH= n^NaOH• M^ KOH= og jeg har ingen ide om hvordan det løses
Til sidst skal syretallet for palmeolien beregnes
S^t= m^KOH ^(mg)/molie (g)
Vores mål er n=01mol/l*0,1ml men ved ikke hvordan den skal udregnes
Dernæst skal der beregnes hvor mange mg KOH denne stofmængde svare til
m^KOH^(mg)=n^KOH• M^ KOH= n^NaOH• M^ KOH= og jeg har ingen ide om hvordan det løses
Til sidst skal syretallet for palmeolien beregnes
S^t= m^KOH ^(mg)/molie (g)
Vedhæftet fil: image.jpg
Svar #1
22. februar kl. 17:22 af Heptan
n=0,1mol/L*0,1mL = 0,01 mol * mL/L
Benyt at 1 mL = 0,001 L. Så får man:
= 0,01 mol * 0,001 * L/L = 0,01 mol * 0,001 = 0,00001 mol
Svar #2
22. februar kl. 17:25 af Heptan
Dernæst skal der beregnes hvor mange mg KOH denne stofmængde svare til
m^KOH^(mg)=n^KOH• M^ KOH= n^NaOH• M^ KOH= og jeg har ingen ide om hvordan det løses
nNaOH er svaret fra forrige opgave.
MKOH er molarmassen for KOH, som du kan google.
Benyt at 1 g = 1000 mg.
Skriv et svar til: Kemi rapport syretal for et fedtstof
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.