Kemi

hjælp med pKs

15. april 2023 af Hejmeddig12344444 - Niveau: B-niveau

s


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2023 af M2023


Svar #2
15. april 2023 af Hejmeddig12344444


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2023 af mathon

Du har
                   \small \small \begin{array}{llllll} &&pH=pK_s+\log\left ( \frac{n_b}{n_s} \right )\\\\&\textup{N\aa r }n_b=\frac{1}{2}\cdot n_s\\\\&& pH=pK_s+\log\left ( \frac{\frac{1}{2}\cdot n_s}{n_s-\frac{1}{2}\cdot n_s} \right )=pK_s+\log\left (1\right)=pK_s+0=pK_s \end{array}


Skriv et svar til: hjælp med pKs

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.