Matematik

Hvad er k

23. april 2023 af Daviddoco (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er k?

Vedhæftet fil: k.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2023 af ringstedLC

Én vinkel og én sidelængde er ikke nok til at bestemme en trekant.

Det kommer an på længderne af de resterende ben eller deres indbyrdes forhold.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2023 af jl9

\sqrt{5^2+6^2}^2 + \sqrt{(k-5)^2+6^2}^2 = \sqrt{k^2 + 0^2}^2


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. april 2023 af SuneChr

Med centrum i ( k/2 , 0 ) og radius k/2 vil ( 5 , 6 ) ligge på cirklen.
Den rette vinkel er periferivinkel, som spænder over cirklens diameter (buen på 180º).
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. april 2023 af SuneChr

Punktet (5 , 6) vil tilfredsstille cirkelligningen:
    (x - k/2)2 + y2 = (k/2)2 


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. april 2023 af ringstedLC

#2: Undskyld, der var jeg lige hurtig nok...


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. april 2023 af StoreNord

-


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. april 2023 af StoreNord


Skriv et svar til: Hvad er k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.