Matematik

Funktionsanalyse

16. maj 2023 af Kasper643 - Niveau: C-niveau

nogen der vil hjælp med den opg. geogera driller mig lidt 

Tegn grafen for den lineære funktion, der opfylder nedenstående:

A. Dm(f) = [-2; 10]

B. Vm (f) = [-4; 8]

Funtionen har nulpunkt for x = 2, hvilket også kan udtrykkes f(2) = 0.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2023 af oppenede

Overvej hvilke to punkter på grafen, som
     A. Dm(f) = [-2; 10]
     B. Vm(f) = [-4; 8]
direkte medfører


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. maj 2023 af SuneChr

Tegn et rektangel i koordinatsystemet, hvor rektanglets fire hjørner er
(- 2 , - 4) (- 2 , 8) (10 , - 4) (10 , 8)
Indtegn de to diagonaler i rektanglet. Kun én af diagonalerne vil skære x-aksen  for x = 2 ,
og må så være den linje, der søges.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2023 af Eksperimentalfysikeren

Tegn et koordinatsystem og afsæt Dm(f) på x-aksen og Vm(f) på y-aksen. Tegn de akseparallelle linier gennem de fire endepunkter. Derved får du et rektangel.Den linie, du søger er én af diagonalerne i rektanglet. Den ene af dem krydser x-aksen ved x=2.


Svar #4
16. maj 2023 af Kasper643

tak for svaret...... geogebra driller mig så jeg får ik lov til at tegne grafen 


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. maj 2023 af SuneChr

Du be'r den om at tegne en linje fra (- 2 , - 4) til (10 , 8)
og en anden linje fra (- 2 , 8) til (10 , - 4) .


Skriv et svar til: Funktionsanalyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.